2019.12.21-én tartottuk meg Abonyban a római katolikus templomban karácsonyi ünnepségünket. A rendezvényen körülbelül 350 nevelőszülő, gyermek, kolléga vett részt. Jelenlétével megtisztelt bennünket a fenntartó, a Váci Egyházmegye Szamaritánus Szolgálat Intézményfenntartó Központ képviselője, Pálfay Gellért igazgató úr is.

Az ünnepségen Nevelőszülői Hálózatunk által ellátott gyermekek, fiatalok és kollégák énekeltek, zenéltek, témájában az ünnephez kapcsolódó darabot adtak elő, valamint verseket is mondtak. Az abonyi gyermekek kórusát Dudinszky Györgyné nevelőszülői tanácsadó és férje tanították be. A színdarabot ceglédi fiatalok adták elő Turai Dénes hitoktatási referens segítségével. Az intézmény felkérésére a rendezvényen részt vett a nagykőrösi református gyülekezet Szent Kristóf Énekkara, Simon Kinga karnagy vezetésével. Az énekkarhoz több nagykőrösi gyermek és intézményünk kollégái is csatlakoztak.

A rendezvény végén az intézményvezető kiosztotta az „Év nevelőszülője”- díjhoz kapcsolódó okleveleket. A díjat, mely idén is egy aranygyűrű volt,  ebben az évben Grósz Ferencné abonyi nevelőszülőnk kapta. Az elismeréshez ez úton is gratulálunk!