Az elmúlt évekhez hasonlóan 2019. 06. 15-én is megszerveztük a hálózatunknál nevelkedő gyermekek és munkatársaink gyermekei részére a gyermeknapi rendezvényünket, Nyársapáton a Szarka Kúriánál. Különböző programokkal vártuk a családokat, a gyerekeknek korosztályok szerint volt lehetőségük a szabadidő tartalmas eltöltésére. A színpadon meghívott művészek szórakoztatták a hallgatóságot.

Ingyenesen vállalta a fellépést Curtis, aki több számot is elénekelt, melybe bevonta a gyermekeket is. Ugyancsak ingyenesen vállalta a műsort intézményünket már több alkalommal is támogató Gór-Nagy Erika énekesnő, aki a gyermekek által ismert mesefilmek betétdalaival lepte meg a hallgatóságot. Kis Attila énekes is ingyenesen vállalta az előadást, közismert népdalokat adott elő.

Mindhárom művésznek hálásan köszönjük, hogy színvonalas műsoraikkal emelték rendezvényünk színvonalát, támogattak bennünket!

A rendezvényen fellépett a Mesekocsi Színház, Nokedli bohóc és bemutatót tartott a Ceglédi Ashihara Karate Sportegyesület is.

A különböző helyszíneken változatos programokkal vártuk a kikapcsolódásra vágyókat. Ugráló várnál, kézműves sarokban, élménypedagógiás játszótéren és a sportpályán fogadtuk a kíváncsi gyerekeket és felnőtteket. A késműves foglalkozást, a minijátszót és az arcfestést a Christal Agency biztosította. A nevelőszülőket a hagyománynak számító süteménysütési versenyben mérettük meg, az idén is sokan neveztek-e versenyre. Helyezettek lettek: 1. Malisné Fekete Julianna, 2. Bimbóné Kökényesi Szilvia, 3. Hégely Zsuzsanna. A zsűrizést követően a süteményeket szétosztottuk a gyermekek között. Minden sütemény készítő nevelőszülőnek köszönjük – a gyermekek nevében is – a fáradozását! A sok játéktól, vetélkedőktől, fociversenytől és a melegtől elfáradt társaságot frissítőkkel és lángossal kínáltuk.

A rendezvény szervezési munkáiért köszönetet mondunk a Happy Party Team Kft.-nek, valamint az értékes szolgáltatásokért, előadásokért, bemutatókért valamennyi fellépőnek, vállalkozásnak!

Vidák Mónika (nevelőszülői tanácsadó), Kocsis Beáta (intézményvezető)

| GALÉRIA